Όροι ολοκλήρωσης

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ– ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης ισχύει επιστροφή όλου του ποσού της προκαταβολής, εάν ακυρώσετε την κράτησή σας μία εβδομάδα πριν από την έναρξή της. Εάν την ακυρώσετε σε περισσότερο από 48 ώρες έως μία εβδομάδα η χρέωση θα είναι το 50% της προκαταβολής. Εάν την ακυρώσετε σε διάστημα λιγότερο από 48 ώρες η χρέωση θα είναι το 100% της προκαταβολής, ανεξαρτήτως του πότε έγινε η κράτηση.

Μόλις η κράτηση ακυρωθεί, θα σας πιστώσουμε τα χρήματα εντός περίπου 5 εργάσιμων ημερών. Οι πιστώσεις θα εφαρμοστούν στην ίδια κάρτα με την οποία πληρώσατε την προκαταβολή.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του ενοικιαστή θα χρεώνεται το κόστος όλης της ενοικίασης. Σε περίπτωση αργοπορίας του ενοικιαστή η χρέωση θα ισχύει από την ημερομηνία και ώρα που είχε γίνει η κράτηση. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν εμφανιστεί (No-Show) σε διάστημα 4 ωρών από την ώρα της κράτησης, η εκμισθώτρια διατηρεί το δικαίωμα αποδέσμευσης του αυτοκινήτου, χωρίς να εγγυάται την διαθεσιμότητα άλλου. Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής στο γραφείο ενοικίασης θα θεωρείται ως «χωρίς εμφάνιση – No Show» και δεν επιστρέφεται.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!