Παραλαβή
Μέρος για να παραλάβετε το αυτοκίνητο*

Η Evince Car Rental είναι μία ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που ιδρύθηκε το 2020 στην πόλη της Άρτας. Η εταιρεία απαρτίζεται από στελέχη με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών, αλλά και από νέους επαγγελματίες με γνώσεις στον τομέα του τουρισμού και στο χώρο του αυτοκινήτου.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

Η Ήπειρος αποτελεί μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, με πλούσια ιστορία και σημαντικά μέρη. Ένα άγριο και παρθένο μέρος στην ελληνική επικράτεια, χωρίζεται σε τέσσερις νομούς, το νομό Ιωαννίνων, το νομό Άρτας, το νομό Πρεβέζης και το νομό Θεσπρωτίας.

Στα Ιωάννινα ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει την πόλη, την λίμνη Παμβώτιδα καθώς και τα ορεινά γραφικά χωριά με τις παραδόσεις που κρατούν αιώνες. Η Άρτα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε σειρά νομός, όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την πλούσια ιστορία της πόλης που είναι χτισμένη πάνω στην Αρχαία Αμβρακία, να θαυμάσει το Γεφύρι της Άρτας, το Κάστρο του 13 αιώνα και να γνωρίσει τα ορεινά και πεδινά χωριά του τόπου. Η Πρέβεζα και η Ηγουμενίτσα αποτελούν τους δυο νομούς που βρέχονται από τη θάλασσα του Ιονίου και έχουν μαγευτικά τοπία και παραλίες που θα συνεπάρουν τον επισκέπτη. Ο Βράχος, η Πάργα, τα Σύβοτα η Πλαταριά και η Λευκάδα είναι μερικά μόνο από τα πολλά σημεία που μπορεί κανείς να απολαύσει τις διακοπές του βουτώντας στα καταγάλανα νερά τους

Η Ήπειρος προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία χειμώνα καλοκαίρι που αξίζει να απολαύσεις. Με την Evince το ταξίδι γίνεται πιο εύκολο, καθώς ο τελευταίας τεχνολογίας στόλος αυτοκινήτων προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει το ταξίδι του με ασφάλεια και άνεση.

Υπαίθριες δραστηριότητες
Περιηγήσεις σε αξιοθέατα
Παραλίες στο Ιόνιο Πέλαγος
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...
+(30) 6970 866 867
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!